Πογιέτ: «Θα επιβιώσουμε»

Αισιόδοξος ότι η Σάντερλαντ θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό δήλωσε ο προπονητής της Γκους Πογιέτ, μετά την ισοπαλία με την Κάρντιφ (2-2).

Αισιόδοξος ότι η Σάντερλαντ θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό δήλωσε ο προπονητής της Γκους Πογιέτ, μετά την ισοπαλία με την Κάρντιφ (2-2).
 
Οι «μαυρόγατες» παραμένουν στην τελευταία θέση της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά έχουν πάρει έξι βαθμούς στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους.
 
«Νιώθω ότι θα είμαστε στην Πρέμιερ Λιγκ και την επόμενη σεζόν, επειδή επιστρέψαμε εκεί που είναι και οι υπόλοιπες ομάδες. Όταν ανέλαβα, υπήρχε μεγάλη διαφορά από εκείνες που βρίσκονταν στη μέση του πίνακα. Τώρα, χρειαζόμαστε μία νίκη για να βγούμε από τη ζώνη του υποβιβασμού», εξήγησε ο Ουρουγουανός τεχνικός.
 
«Υπάρχει πλέον θετικό συναίσθημα μεταξύ των παικτών και των οπαδών, αφού μετράμε πέντε ματς αήττητοι. Προχωράμε προς τη σωστή κατεύθυνση, ελπίζοντας ότι θα διατηρήσουμε τη σταθερότητα που έχουμε τώρα και το νέο έτος. Εχουμε χαρακτήρα και κίνητρο και θα παλέψουμε», τόνισε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.