Αρούνα Κονέ: “Να φύγω”

Την πρόθεσή του να φύγει από τη Γουίγκν από τη στιγμή που η ομάδα του υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ, εξέφρασε με δηλώσεις του στη "Sun" ο Αρούνα Κονέ. Ο Ιβοριανός επιθετικός που πέρσι σημείωσε 11 τέρματα με την κυπελλούχο Αγγλίας, φέρεται να έχει δεχθεί προτάσεις από Εβερτον, Λίβερπουλ και Κρίσταλ Πάλας.

Την πρόθεσή του να φύγει από τη Γουίγκν από τη στιγμή που η ομάδα του υποβιβάστηκε στην Τσάμπιονσιπ, εξέφρασε με δηλώσεις του στη “Sun” ο Αρούνα Κονέ. Ο Ιβοριανός επιθετικός που πέρσι σημείωσε 11 τέρματα με την κυπελλούχο Αγγλίας, φέρεται να έχει δεχθεί προτάσεις από Εβερτον, Λίβερπουλ και Κρίσταλ Πάλας.

“Πάντα έχεις φιλοδοξίες ωε επαγγελματίας και δεν σκοπεύω να παίξω στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Αγγλίας. Είναι κρίμα που υποβιβάστηκε η Γουίγκαν. Από αυτούς εξαρτάται να φροντίσουν την υπόθεσή μου. Πάντα ήθελα να παίξω σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Αγγλίας και συνεχίζω να έχω αυτή τη φιλοδοξία.

Εχω δεχθεί πολλές κρούσεις, αλλά δεν μπορώ να αποκαλύψω όλα τα ονόματα των ομάδων. Η κρίσταλ Πάλας, πάντως, θα μπορούσε να αποτελέσει επιλογή για μένα από τη στιγμή που ανέβηκε στην Πρέμιερ Λιγκ. Εχω συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια με τη Γουίγκαν και αν υπάρχει προσφορά που εξυπηρετεί εμένα και την ομάδα μου, θα ζητήσω να φύγω”, είπε ο 29χρονος άσος.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.