Πρόβλημα χωρίς τον Τζόνσον

Στην απουσία του τραυματία Ανταμ Τζόνσον, που, όπως είπε, έχει επηρεάσει την απόδοση της Μάντσεστερ Σίτι, αναφέρθηκε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Στην απουσία του τραυματία Ανταμ Τζόνσον, που, όπως είπε, έχει επηρεάσει την απόδοση της Μάντσεστερ Σίτι,  αναφέρθηκε ο τεχνικός της ομάδας Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο Αγγλος διεθνής τραυματίστηκε στον αστράγαλο στον αγώνα με την Αστον Βίλα (ήττα των «πολιτών» με 0-1) που διεξήχθη στις 22 Ιανουαρίου.
 
«Μετά τον τραυματισμό του Τζόνσον έχουμε μεγάλο πρόβλημα», παραδέχτηκε ο Μαντσίνι μετά το τέλος του αγώνα της Σίτι με τη Φούλαμ (1-1). Δεν έχουμε άλλον τέτοιο παίκτη και δυστυχώς θα μείνει εκτός για άλλον ένα μήνα», πρόσθεσε ο Ιταλός τεχνικός. Η Σίτι συνεχίζει τόσο στο κύπελλο, όσο και στο Γιουρόπα Λιγκ, αλλά έχει προβλήματα στην Πρέμιερ Λιγκ, με μόλις πέντε βαθμούς στα ισάριθμα πρόσφατα παιχνίδια της. «Εχουμε αρκετούς τραυματισμούς, ενώ υπάρχει και αρκετή κούραση. Αυτή τη στιγμή χρειαζόμαστε όλους τους παίκτες, γιατί έχουμε μόνο 14 και με ένα ματς κάθε τρεις μέρες είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα», συμπλήρωσε ο Μαντσίνι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.