Ανανεώνει ο Ρότζερς

Έτοιμη να επιβραβεύσει τον Μπρένταν Ρότζερς με νέο συμβόλαιο είναι η ιδιοκτησία της Λίβερπουλ σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mirror.

Έτοιμη να επιβραβεύσει τον Μπρένταν Ρότζερς με νέο συμβόλαιο είναι η ιδιοκτησία της Λίβερπουλ σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mirror.

Οι «ρεντς» έκαναν Χριστούγεννα στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και δείχνουν ικανοί να διεκδικήσουν τουλάχιστον την είσοδο στην πρώτη τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ, αν όχι και κάτι περισσότερο.

Οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες του συλλόγου και πιο συγκεκριμένα ο Τζον Χένρι εμφανίζεται ευχαριστημένος από το έργο του Ρότζερς και εμφανίζεται έτοιμος να του προσφέρει νεό βελτιωμένο συμβόλαιο, στη θέση του τρέχοντος που λήγει σε 18 μήνες.

Η Τότεναμ εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τον Ρότζερς εν’ όψει καλοκαιριού και ο Χένρι θέλει να τον «δέσει» στο «Άνφιλντ» αυξάνοντας τις αποδοχές του σε 2.4 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ο Χένρι έδειξε τις προθέσεις του για τη Λίβερπουλ πριν από λίγες μέρες ανανεώνοντας το συμβόλαιο του αρχισκόρερ Λουίς Σουάρες έως το 2018.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.