Αρχισε τις εξυπνάδες ο Μουρίνιο!

Την άποψη ότι πρέπει κανείς να είναι γεννημένος νικητής για να θεωρείται «ξεχωριστός» και ότι ο ίδιος πληροί αυτή την προϋπόθεση εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο, επιστρέφοντας στην Τσέλσι.

Την άποψη ότι πρέπει κανείς να είναι γεννημένος νικητής για να θεωρείται «ξεχωριστός» και ότι ο ίδιος πληροί αυτή την προϋπόθεση εξέφρασε ο Ζοσέ Μουρίνιο, επιστρέφοντας στην Τσέλσι.
 
Ο Πορτογάλος τεχνικός ετοιμάζεται για τη δεύτερη θητεία του στο Στάμφορντ Μπριτζ, έξι χρόνια μετά την πρώτη. Στο διάστημα αυτό πήρε πρωταθλήματα στην Ιταλία και την Ισπανία και το Τσάμπιονς Λιγκ με την Ιντερ.
 
«Η λέξη ‘special’, ξεχωριστός, είναι προφανώς δική μου. Όταν έφτασα την πρώτη φορά στην Τσέλσι, είπα ότι είμαι ξεχωριστός, γιατί είχα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ με την Πόρτο. Για να γίνεις πρωταθλητής, είναι απαραίτητο να διαθέτεις ξεχωριστό ταλέντο», δήλωσε στη «Sun».
 
«Είναι ξεχωριστός κανείς όταν φτάνει στο μέγιστο της ικανότητας και των κινήτρων του, όταν είναι καλός με τον εαυτό του και όταν αντιμετωπίζει με επιτυχία τις προκλήσεις. Και βέβαια, θα πρέπει να έχει πετύχει πολλές φορές. Δεν είσαι ξεχωριστός αν δεν κερδίζεις. Εγώ όμως το έχω καταφέρει», συμπλήρωσε.
 
«Ισως να μην είμαι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο, αλλά δεν πιστεύω ότι υπάρχει καλύτερος από μένα. Δε θέλω να με αποκαλούν θρύλο, αλλά έχω μεγάλη ιστορία, η οποία είναι δύσκολο να συγκριθεί. Θεωρώ τον εαυτό μου σπουδαίο προπονητή», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.