Δεν κρατάει κακία ο Μαλουντά

Παρ' όλο που η Τσέλσι τον άφησε για έναν χρόνο εκτός ποδοσφαίρου, ο Φλοράν Μαλουντά αποχαιρέτισε τους Λονδρέζους με μία θερμή ανακοίνωση.

Παρ’ όλο που η Τσέλσι τον άφησε για έναν χρόνο εκτός ποδοσφαίρου, ο Φλοράν Μαλουντά αποχαιρέτισε τους Λονδρέζους με μία θερμή ανακοίνωση.

Ο Γάλλος εξτρέμ αποτελεί παρελθόν από χθες για την Τσέλσι μετά από απόφαση του Ζοσέ Μουρίνιο, έναν χρόνο μετά την τελευταία του εμφάνιση με την ομάδα στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ 2012 απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου.

«Ήταν μεγάλη μου τιμή να φορώ τη μπλε φανέλα για πέντε χρόνια. Ερχόμενος από τη Λιόν μετά από τέσσερις επιτυχημένες σεζόν με πρωταθλήματα, ήταν πρόκληση για μένα να παίξω στην Τσέλσι με τη φιλοδοξία να κερδίσω το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο, την Πρέμιερ Λιγκ.

Επίσης ένας από τους κύριους λόγους που αποφάσισα να υπογράψω σε αυτή την ομάδα ήταν για να κερδίσω το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν θα μπορούσα λοιπόν να φανταστώ καλύτερο σενάριο από το να κατακτώ το μεγαλύτερο διασυλλογικό τρόπαιο στο τελευταίο μου παιχνίδι με την Τσέλσι.

Όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος και ακόμα και αν χρειάστηκε να περάσω έναν χρόνο στις Ακαδημίες, είμαι υπερήφανος για όσα έκανα στην Τσέλσι. Τώρα είμαι ελεύθερος και εύχομαι τα καλύτερα σε όλους τους ”μπλε” φίλους μου. Θα υποστηρίζω πάντα την Τσέλσι», ανέφερε ο Μαλουντά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.