Κέρδος ο βαθμός για Χαλ και Στόουκ

Χαλ και Στόουκ έμειναν σε ισοπαλία 0-0, για τη 16η αγωνιστική της αγγλικής Πρέμιερ, με τον πόντο ν΄ αποτελεί όφελος και για τις δύο ομάδες με βάση την εικόνα του αγώνα.

Χαλ και Στόουκ έμειναν σε ισοπαλία 0-0, για τη 16η αγωνιστική της αγγλικής Πρέμιερ, με τον πόντο ν΄ αποτελεί όφελος και για τις δύο ομάδες με βάση την εικόνα του αγώνα.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Χαλ παρέμεινε αήττητη για έβδομο ματς από τα οκτώ που έχει δώσει φέτος εντός έδρας, φτάνοντας τους 19 βαθμούς, ενώ η Στόουκ ανέβηκε στους 18 και δεν πέταξε τελείως στα σκουπίδια τη μεγάλη νίκη επί της Τσέλσι, με 3-2, την προηγούμενη αγωνιστική στο «Μπριτάνια».

Καλύτερες ήταν οι «τίγρεις» στο πρώτο ημίχρονο, δεν έκαναν την κλασική φάση για γκολ, ωστόσο δημιούργησαν θεματάκια στην εστία των «πότερς». Στο δεύτερο ημίχρονο η Στόουκ είχε δοκάρι με τον Σόουκρος στο 75΄, ο Μπέγκοβιτς όταν χρειάστηκε ήταν «παρών» για τους φιλοξενούμενους, με αποτέλεσμα το τελικό 0-0 να μοιάζει αρκετά δίκαιο αποτέλεσμα βάσει προσπάθειας και παρουσίας των δύο ομάδων.

Για τη Στόουκ ήταν η 24η ισοπαλία της με 0-0 στην Πρέμιερ, από το 2008 και μετά όταν και οι «πότερς» ανέβηκαν στην Πρέμιερ Λιγκ. Καμία ομάδα δεν έχει «εμπλακεί» σε περισσότερα 0-0 απ΄ ό,τι η Στόουκ! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.