Σε απόσταση βολής η Τσέλσι, 2-1 την Πάλας

Με τον Φερνάντο Τόρες να σκοράρει το 400ό τέρμα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας, με 2-1, για τη 16η αγωνιστική και βρίσκεται, πλέον, στο -2 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Με τον Φερνάντο Τόρες να σκοράρει το 400ό τέρμα της φετινής Πρέμιερ Λιγκ η Τσέλσι επικράτησε της Κρίσταλ Πάλας, με 2-1, για τη 16η αγωνιστική και βρίσκεται, πλέον, στο -2 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Στην πιο αμφίρροπη Πρέμιερσιπ των τελευταίων ετών η νίκη της Τσέλσι, αλλά και η συνεχής αποτελεσματικότητα της Έβερτον έχουν δώσει τεράστιο ενδιαφέρον στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, σε συνδυασμό με την ήττα της πρωτοπόρου Άρσεναλ από τη Μάντσεστερ Σίτι με 6-3!  Η Τσέλσι έφτασε τους 33 πόντους και είναι στο -2, πλέον, από τους «κανονιέρηδες» επικρατώντας με 2-1 της ανεβασμένης Κρίσταλ Πάλας στο μίνι ντέρμπι του Λονδίνου. Το 1-0 έκανε ο Τόρες στο 16΄ με τον Σαμάκ να σκοράρει στο 29΄ και να διαμορφώνει προσωρινά το 1-1.

Για τον παίκτη των φιλοξενούμενων, που σημείωσε τέρμα για τρίτη διαδοχική αγωνιστική, ήταν το τρίτο γκολ του φέτος (και στα πρόσφατα τρία ματς πρωταθλήματος), όσα είχε πετύχει στις προηγούμενες 42 συμμετοχές του στην Πρέμιερσιπ. Ο Φερνάντο Τόρες πέτυχε το 400ό φετινό τέρμα στην Πρέμιερ, με τους «μπλε» να μετουσιώνουν σε τέρμα ένα καλό τους διάστημα. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο έπαιξε όσο χρειαζόταν για να κρατήσει το αποτέλεσμα, μετά το 2-1 του Ραμίρες, χωρίς να παίξει τίποτε το ιδιαίτερο.

Η Έβερτον, στο «Γκούντισον Παρκ», χρειάστηκε το τελευταίο 20λεπτο για να καταβάλει την αντίσταση της Φούλαμ, που δεν μπόρεσε να συνεχίσει ένα καλό σερί αποτελεσμάτων μετά το 2-0 επί της Άστον Βίλα την προηγούμενη εβδομάδα. Οι παίκτες του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ έμειναν για ένατη αγωνιστική αήττητοι, πετυχαίνοντας, τελικά άνετη νίκη με 4-1. Οι «κόταντζερς» έμειναν χωρίς νίκη στην ιστορία τους, στην έδρα των «ζαχαρωτών», για πρωτάθλημα με την Έβερτον να φτάνει τις 21 διαδοχικές νίκες επί των Λονδρέζων εντός, σερί που δεν υπάρχει σε άλλο ζευγάρι στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου! Τραυματίστηκε ο Ντεουλοφέου, τον αντικατέστησε και σκόραρε ο Μιραλάς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 16ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ, το απόγευμα του Σαββάτου (14/12):

Κάρντιφ – Γουέστ Μπρομ: 1-0 (65΄ Ουίτινγχαμ)
Γουέστ Χαμ – Σάντερλαντ: 0-0
Νιούκαστλ – Σαουθάμπτον: 1-1
(27΄ Γκουφράν – 65΄ Ροντρίγκεζ)
Τσέλσι – Κρίσταλ Πάλας: 2-1 (16΄ Τόρες, 35΄ Ραμίρες – 29΄ Σαμάκ)
Έβερτον – Φούλαμ: 4-1 (18΄ Όσμαν, 73΄ Κόουλμαν, 84΄ Μπάρι, 91΄ Μιραλάς – 67΄ Μπερμπάτοφ πέναλτι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.