Δεν αγχώνεται ο Τέβες

Ο Κάρλος Τέβες υποστήριξε ότι δεν θα επηρεαστεί από τις αναμενόμενες αποδοκιμασίες των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Κάρλος Τέβες υποστήριξε ότι δεν θα επηρεαστεί από τις αναμενόμενες αποδοκιμασίες των οπαδών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι “κόκκινοι διάβολοι” υποδέχονται τη Μάντσεστερ Σίτι στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης και της 27ης αγωνιστικής και ο Αργεντίνος φορ επιστρέφει στο “Ολντ Τράφορντ” ως αντίπαλος.

Ο Τέβες υποστήριξε ότι δεν θα ασχοληθεί με τις πιθανές αποδοκιμασίες των οπαδών της Γιουνάιτεντ, καθώς έχει ήσυχη τη συνείδησή του, ενώ τόνισε ότι θα κάνει τα πάντα για να πάρει η Σίτι τη νίκη, που θα τη διατηρήσει “ζωντανή” στο “κόλπο” του τίτλου.

“Δε με ενδιαφέρει αν με γιουχάρουν. Δε με ενοχλεί και δε με πειράζει να αγωνιστώ εκεί. Άκουσα πολλά και την περασμένη χρονιά, αλλά καταλαβαίνω. Ως οπαδός, πρέπει να υπερασπιστείς την ομάδα σου και τώρα αγωνίζομαι για τον αντίπαλο”, είπε ο Τέβες, ο οποίος αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από τους “κόκκινους διάβολους”:

“Οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορούν να υποστηρίξουν ότι δεν τα έδωσα όλα, όταν αγωνιζόμουν εκεί. Ίσως μερικοί οπαδοί να μην καταλαβαίνουν τον λόγο που αποχώρησα. Είμαι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και να με γιουχάρουν είναι κάτι που πρέπει να υποστώ μερικές φορές. Δε με επηρεάζει, όμως, καθόλου”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.