Ιμπραΐμ: “Θα περιμένω τον Πελεγκρίνι”

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ με τη Στρόμσγκοντσετ έχουν κινήσει το ενδιαφέρον τόσο της Αρσεναλ όσο και της Λίβερπουλ, αλλά από τη στιγμή που ο παίκτης ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι, τον πρώτο λόγο για την παραχώρησή του η μή έχουν οι "πολίτες". Ο ίδιος, πάντως, θέλει να περιμένει τον ερχομό του νέου τεχνικού για να αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ με τη Στρόμσγκοντσετ έχουν κινήσει το ενδιαφέρον τόσο της Αρσεναλ όσο και της Λίβερπουλ, αλλά από τη στιγμή που ο παίκτης ανήκει στη Μάντσεστερ Σίτι, τον πρώτο λόγο για την παραχώρησή του η μή έχουν οι “πολίτες”. Ο ίδιος, πάντως, θέλει να περιμένει τον ερχομό του νέου τεχνικού για να αποφασίσει για το που θα συνεχίσει την καριέρα του.

“Το τι θα γίνει με το μέλλον μου θα φανεί τους δυο επόμενους μήνες. Αλλωστε έχω συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι για ένα ακόμα χρόνο. Είμαι ανοικτός στην προοπτική να ανανεώσω τη συνεργασία μου, αλλά πρώτα απ’ όλα θα ήθελα να συναντήσω το νέο προπονητή και αν είναι ο Πελεγκρίνι θα ήθελα να ακούσω τι έχει να πει. Είμαι 22 ετών και θέλω να παίζω αρκετά συχνά στην Πρέμιερ Λιγκ”, είπε σχετικά. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.