«Υπολογίζεται κανονικά ο Βέλλιος»

Διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον Απόστολο Βέλλιο να βρίσκεται εκτός πλάνων του Ντέιβιντ Μόγες, ο Θεόφιλος Καρασαβίδης.

Διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τον Απόστολο Βέλλιο να βρίσκεται εκτός πλάνων του Ντέιβιντ Μόγες, ο Θεόφιλος Καρασαβίδης. Ο μάνατζερ του νεαρού Έλληνα επιθετικού τόνισε πως ο πελάτης του είναι έτοιμος να δουλέψει σκληρά στην Έβερτον, προκειμένου να πάρει τις ευκαιρίες που του αναλογούν από τον τεχνικό της ομάδας του. Ο Καρασαβίδης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Novasport FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για το πώς προέκυψε η μεταγραφή: «Το ξάφνιασμα που προήλθε από τη μεταγραφή του Βέλλιου, δεν σημαίνει ότι δεν υπήρχε κάποια προεργασία. Έπαιζε στον Ηρακλή και στην Εθνική και τον είχαν δει, αλλά ακριβέστερα μόνο οι Άγγλοι μπορούν να μας πουν για την επιλογή τους».

Για το τι αντιμετωπίζει στο νέο του περιβάλλον: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις ούτε στην Ελλάδα, ούτε στο εξωτερικό. Εκεί βέβαια οι συνθήκες είναι πιο καλές και είναι όνειρο του οποιουδήποτε να παίξει έξω. Η ηλικία μετράει πολύ, αφού αν βγεις στο εξωτερικό σε μικρή ηλικία μπορείς να μάθεις περισσότερα απ’ ό,τι να πάει αργότερα».

Για τον Ντέιβιντ Μόγες: «Δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Μόγες. Αυτός τον επέλεξε, αυτός τον είδε, του άρεσε, τον υπολογίζει, απλά επειδή δουλεύουν σε πολύ διαφορετικά πρότυπα, προπονείται με τον ίδιο τον Μόγες, ο οποίος και προσπαθεί να τον βάλει σιγά-σιγά σε ρυθμό. Παίζει σε ματς με τις ρεζέρβες. Τα παιχνίδια αυτά είναι για όσους δεν είναι βασικοί, αλλά κα για αυτούς που ψάχνουν να βρουν ρυθμό. Όσο πιο γρήγορα εγκλιματιστεί, τόσο πιο γρήγορα θα παίξει. Δεν θέλουν να τον “κάψουν”».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.