«Πακέτο» τούς Βίγια και Μαρτίνεζ θέλει η Τότεναμ

Νούμερο ένα στόχοι του Αντρέ Βίλας Μπόας είναι οι επιθετικοί Τζάκσον Μαρτίνεζ και Νταβίντ Βίγια, σύμφωνα με την «Evening Standard».

Νούμερο ένα στόχοι του Αντρέ Βίλας Μπόας είναι οι επιθετικοί Τζάκσον Μαρτίνεζ και Νταβίντ Βίγια, σύμφωνα με την «Evening Standard».

Μάλιστα ο Πορτογάλος τεχνικός είναι διατεθειμένος να εισηγηθεί τη δαπάνη των 45 εκατομμυρίων λιρών για τους δύο ποδοσφαιριστές, που αναμένεται να ενισχύσουν σε τεράστιο βαθμό τη γραμμή κρούσης των Λονδρέζων.

Το ιδανικό για τον Μπόας θα είναι ν΄ αποκτηθούν και οι δύο παίκτες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Evening Standard». Ο Βίγια φαντάζει πιο εύκολη περίπτωση για τα «σπιρούνια», μια και η Μπαρτσελόνα δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν.

Η περίπτωση του Μαρτίνεζ της Πόρτο είναι πιο περίπλοκη: Ο παίκτης αποκτήθηκε από την Τζαγκουάρες αντί επτά εκατομμυρίων λιρών κι αυτή τη στιγμή κοστολογείται επάνω από τριάντα! Αν ο Πίντο ντα Κόστα ζητά τα 33 εκατομμύρια που φημολογείται, δύσκολα η Τότεναμ θα κινηθεί για την περίπτωσή του. Ο Μαρτίνεθ σκόραρε 26 γκολ στο πορτογαλικό πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε με την πρώην ομάδα του Βίλας Μπόας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.