Το “deal” ολοκληρώθηκε!

Σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες ήρθε η Τσέλσι! Πανευτυχής δήλωσε ο Ισπανός επιθετικός...

Σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του Φερνάντο Τόρες ήρθε η Τσέλσι. Με ανακοίνωσή που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του Μερσεϊσάιντ το βράδυ της Δευτέρας αναφερόταν ότι: “Η Λίβερπουλ επιβεβαιώνει ότι απόψε συμφώνησε στο οικονομικό με την Τσέλσι για την πώληση του Φερνάντο Τόρες. Ο ποδοσφαιριστής έχει, πλέον, την άδεια του συλλόγου να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με την ομάδα του Λονδίνου”.

Αργότερα και συγκεκριμένα στις 1:31 (ώρα Ελλάδος) η μετακίνηση του Ισπανού επιθετικού στο “Στάμφορντ Μπριτζ” πήρε πιο επίσημη μορφή καθώς ανακοινώθηκε ότι είναι παίκτης της Τσέλσι και με τη… βούλα. Ο Τόρες υπέγραψε στους “μπλε” μέχρι το 2016 και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για αυτή την εξέλιξη…

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη μετακίνηση μου στην Τσέλσι και ανυπομονώ να βοηθήσω τους νέους μου συμπαίκτες μου φέτος και για πολλά χρόνια ακόμη. Έχοντας αντιμετωπίσει την Τσέλσι πολλές φορές από τότε που ήρθα στην Αγγλία, και σε κάποια μεγάλα παιχνίδια που δεν θα ξεχάσω ποτέ, ξέρω πως εδώ αγωνίζονται πολλοί σπουδαίοι παίκτες και θα δουλέψω σκληρά για να κερδίσω μία θέση στην ομάδα. Ελπίζω να πετύχω σημαντικά γκολ για να δώσω χαρά στους φιλάθλους», ανέφερε ο 27χρονος άσος.

Ο πρόεδρος της Τσέλσι, Μπρους Μπακ, είπε με τη σειρά του: «Είναι μια σημαντική μέρα για την Τσέλσι, καθώς αποκτήσαμε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου, που ακόμη δεν έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της καριέρας του. Ανέκαθεν θαυμάζαμε το ταλέντο του Τόρες, που έχει αποδείξει την αξία του σαν σκόρερ στο αγγλικό ποδόσφαιρο και η απόκτησή του αποτελεί απόδειξη ότι συνεχίζουμε να είμαστε φιλόδοξοι. Ελπίζω κάθε φίλος της Τσέλσι να είναι όσο ενθουσιασμένος είμαι κι εγώ με την είδηση αυτής της μεταγραφής».

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Τσέλσι, Ρον Γκάρλεϊ, τόνισε: «Η απόκτηση ενός παίκτη της κλάσης του Τόρες βοηθά την ομάδα σε πολλά επίπεδα. Ο Κάρλο Αντσελότι επιθυμούσε διακαώς την απόκτησή του, καθώς διεκδικούμε τρία τρόπαια τη φετινή περίοδο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που πετύχαμε αυτό που θέλαμε»

Πλέον απομένουν μόνο οι ιατρικές εξετάσεις… Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ποσό στο οποίο συμφώνησαν οι δυο σύλλογοι είναι τα 50 (!) εκατομμύρια λίρες ενώ ο Τόρες θα εισπράττει 175.000 λίρες την εβδομάδα!  

Οι αντιδράσεις των “κόκκινων” οπαδών στο νησί μπορούν να χαρακτηριστούν ακόμα και… ακραίες. Αρκεί μια… βόλτα στα ξένα σάιτ για να το καταλάβει κανείς. Φωτογραφίες με φίλους της Λίβερπουλ να “καίνε” φανέλες του Τόρες έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους ενώ η φημολογία για τα… περαιτέρω δίνει και παίρνει!

Ααξίζει να σημειωθεί πως την Κυριακή η Τσέλσι φιλοξενεί τη Λίβερπουλ στο “Σταμφορντ Μπριτζ”.      


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.