Διακαής πόθος της Φενέρ ο Ζερβινιό

Προσφορά στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Ιβοριανού επιθετικού Ζερβινιό αναμένεται να κάνει σύντομα η Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα.

Προσφορά στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Ιβοριανού επιθετικού Ζερβινιό αναμένεται να κάνει σύντομα η Φενέρμπαχτσε, σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα.

Ο 25χρονος Αφρικανός επιθετικός δεν έχει μπορέσει να πιάσει τα επιτεύγματα που τον οδήγησαν από τη Λιλ και το Σαμπιονά στην Πρέμιερσιπ και την Άρσεναλ, μην έχοντας πάντοτε θέση βασικού στους «κανονιέρηδες» του βόρειου Λονδίνου.

Ο Αρσέν Βενγκέρ είναι, σχεδόν, βέβαιο πώς θα τον τοποθετήσει στην καλοκαιρινή λίστα των προς πώληση παικτών, ενώ η Φενέρ ψάχνει παίκτη στη θέση του Μίροσλαβ Στοτς. Οι σχέσεις του παίκτη που αναφέρθηκε πρόσφατα και ως στόχος του Ολυμπιακού με τον προπονητή του, Αϊκούτ Κοτσαμάν, δεν είναι και οι καλύτερες, με αποτέλεσμα ο Ζερβινιό να θεωρείται σούπερ λύση για αντικαταστάτης, αν και δεν πρόκειται για ακριβώς ίδιους παίκτες. Ο Αφρικανός ενσωματώθηκε στην Άρσεναλ το καλοκαίρι του 2011, με την πρώην ομάδα του, Λιλ, να εισπράττει 11 εκατομμύρια λίρες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.