Ύποπτος για βιασμό ο Ρεμί

Ο Λοΐκ Ρεμί της ΚΠΡ συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (15/5) μαζί με τον ξάδελφό του από τις αστυνομικές Αρχές του Λονδίνου, ως ύποπτος για βιασμό.

Ο Λοΐκ Ρεμί της ΚΠΡ συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης (15/5) μαζί με τον ξάδελφό του από τις αστυνομικές Αρχές του Λονδίνου, ως ύποπτος για βιασμό.

Τι άλλο να γίνει για τη φετινή ΚΠΡ; Μετά τον υποβιβασμό της στην Τσάμπιονσιπ και τα πειθαρχικά παραπτώματα στα οποία υπέπεσαν παίκτες των Λονδρέζων, όπως ο Ζούλιο Σέζαρ που στα γενέθλια του Νταβίντ Λουίζ φωτογραφήθηκε με τη φανέλα της Τσέλσι (!), κεραυνός εν αιθρία έπεσε στις τάξεις των Ρέιντζερς η σύλληψη του Λοΐκ Ρεμί ως ύποπτου για βιασμό.

Ο Γάλλος επιθετικός, που αποκτήθηκε τον περασμένο Γενάρη από τη Μαρσέιγ, συνελήφθη μαζί με τον ξάδελφό του κι έναν ακόμη άνδρα, για τον βιασμό μίας 34χρονης στο δυτικό Λονδίνο! Σύμφωνα με ανακοίνωση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας η γυναίκα κατήγγειλε το γεγονός στις 7/5, ισχυριζόμενη πώς βιάστηκε από τρεις άνδρες.

Το ένα σενάριο που κυκλοφορεί αναφέρει πώς η εν λόγω γυναίκα ήταν συνοδός πολυτελείας, η οποία είχε κανονίσει συνεύρεση με τον Ρεμί χωρίς να γνωρίζει την παρέα του βρισκόμενη προ απροόπτου κι αφού καταναλώθηκαν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ από την «παρέα» των τεσσάρων ατόμων. To τι ισχύει και το τι δεν ισχύει απ΄ αυτά και το πώς θα κυλήσει η υπόθεση για τον Γάλλο στράικερ θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.