Την καριέρα του στην Τότεναμ θέλει να κλείσει ο Ραφαέλ Φαν ντερ Φάαρτ, που πήρε το περασμένο καλοκαίρι μεταγραφή για τον σύλλογο του Λονδίνου από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Την καριέρα του στην Τότεναμ θέλει να κλείσει ο Ραφαέλ Φαν ντερ Φάαρτ, που πήρε το περασμένο καλοκαίρι μεταγραφή για τον σύλλογο του Λονδίνου από τη Ρεάλ Μαδρίτης.  Ο 27χρονος άσος έχει ήδη πετύχει 11 γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και δηλώνει ευτυχισμένος στη νέα του ομάδα.
 
«Μου αρέσει πάρα πολύ εδώ. Μου αρέσουν οι παίκτες και ο προσγειωμένος τρόπος με τον οποίο αντιμετωπίζουν τα πράγματα οι άνθρωποι εδώ», δήλωσε ο Ολλανδός στην εφημερίδα «Sun». «Αν μου δοθεί η ευκαιρία, θα ήθελα να μείνω εδώ μέχρι την ολοκλήρωση της καριέρας μου», συμπλήρωσε.
 
Αναφερόμενος στη συνέχεια του πρωταθλήματος για τους Σπερς, ο Φαν ντερ Φάαρτ αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής με την αήττητη και πρωτοπόρο της βαθμολογίας Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. «Ο αγώνας αυτός είναι ο σημαντικότερος της Τότεναμ για τη φετινή σεζόν, όχι μόνο για μας, αλλά και για όλες τις ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ. Αν τους νικήσουμε, θα ανοίξει και πάλι ο δρόμος και για τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου, αλλά και την Τότεναμ, γιατί διαθέτουμε ένα σύνολο που μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα», κατέληξε.

Κωνσταντίνος Δούκας