Τι λένε για Φέργκιουσον οι Σμάιχελ, Όουεν και Ινς

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην Αγγλία μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις στην Αγγλία μετά την ανακοίνωση της αποχώρησης του σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πέτερ Σμάιχελ, ο οποίος καθόταν κάτω από τα δοκάρια των «κόκκινων διαβόλων» στο τρεμπλ του 1999 δήλωσε σοκαρισμένος: «Απογοητευμένος, σοκαρισμένος και θλιμμένος. Δεν περίμενα ότι αυτή η μέρα θα ήταν η σημερινή».

Ο Άγγλος επιθετικός Μάικλ Όουεν τόνισε: «Δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω! Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χωρίς τον Φέργκιουσον , δεν μπορεί να είναι σωστό. Τι άνθρωπος είναι και πόσο καλό είναι γι’ αυτόν που φεύγει με τους δικούς του όρους. Ποτέ δεν θα ξεπεραστούν τα ρεκόρ του. Είναι απλά συγκλονιστικό να διαβάζεις τα προπονητικά του κατορθώματα».

Ο παλιός αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Πολ Ινς από την πλευρά του πρόσθεσε: «Πριν από δύο εβδομάδες έλεγε ότι θα μείνει ακόμα για δύο χρόνια, οπότε είναι ένα μεγάλο σοκ. Μου έχει φερθεί σαν να ήμουν γιός του».

Ο πρώην επιθετικός της Γιουνάιτεντ Τζουζέπε Ρόσι έγραψε στο Twitter: «Είμαι περήφανος που συνεργάστηκα με τον Φέργκιουσον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.