Το…κύκνειο άσμα του Λουίζ

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον τα έχωσε στον παίκτη της Τσέλσι κατηγορώντας τον ότι έκανε θέατρο για να κερδίσει την αποβολή του Ράφαελ.

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον τα έχωσε στον παίκτη της Τσέλσι κατηγορώντας τον ότι έκανε θέατρο για να κερδίσει την αποβολή του Ράφαελ.

Παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Τσέλσι σπάνια περνάει χωρίς κάποιο συμβάν που γίνεται θέμα συζήτησης και το χθεσινό δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Οι Λονδρέζοι επικράτησαν με 1-0 μέσα στο «Όλντ Τράφορντ» επί των πρωταθλητών Αγγλίας, αλλά ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον τα έβαλε με τον Νταβίντ Λουίζ για την αποβολή του Ράφαελ στο 89ο λεπτό.

Ο τεχνικός της Γιουνάιτεντ κατηγόρησε τον παίκτη της Τσέλσι για θέατρο, πρώτα επειδή προκάλεσε με μία αγκωνιά την απάντηση του Ράφαελ με κλωτσιά και έπειτα, επειδή ο τηλεοπτικός φακός τον συνέλαβε να χαμογελά (φωτό) την ώρα που …υποτίθεται σφάδαζε στον αγωνιστικό χώρο λόγω του χτυπήματος από τον παίκτη της Γιουνάιτεντ!

«Πρώτα έριξε δύο αγκωνιές στον Ράφαελ προκαλώντας το χτύπημά του και μετά έπεσε στο έδαφος παριστάνοντας τον κύκνο που πεθαίνει. Όμως χαμογελούσε και αυτό είναι πολύ κακό. Τι επαγγελματίας είναι αυτός;», παραπονέθηκε ο Φέργκιουσον, που προσπάθησε να δικαιολογήσει τον Ράφαελ για την ενέργειά του: «Δεν ήταν σωστό να απαντήσει στην πρόκληση και το ξέρει, αλλά δεν ήταν βίαιη συμπεριφορά».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.