Λεπτομέρειες μόνο χωρίζουν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ από άλλη μία ευρωπαϊκή επιστροφή, αυτή τη φορά στην πατρίδα του την Αγγλία.

Λεπτομέρειες μόνο χωρίζουν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ από άλλη μία ευρωπαϊκή επιστροφή, αυτή τη φορά στην πατρίδα του την Αγγλία. Οι Λος Αντζελες Γκάλαξι έδωσαν το πράσινο φως για τον δανεισμό του Αγγλου σούπερ σταρ στην Τότεναμ.
 
Ο λονδρέζικος σύλλογος ελπίζει ότι η συμφωνία θα έχει επιτευχθεί πριν από το Σαββατοκύριακο και δεν αποκλείεται το ντεμπούτο του Μπέκαμ στο πρωτάθλημα να γίνει στον αγώνα με την πρώην ομάδα του, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στις 16 Ιανουαρίου!
 
Ωστόσο, αν όλα εξελιχθούν ομαλά, οι «Σπερς» σκοπεύουν να τον παρουσιάσουν στους οπαδούς τους νωρίτερα, στο ματς Κυπέλλου με την Τσάρλτον που διεξάγεται την Κυριακή.
Οσο για το οικονομικό μέρος της συμφωνίας, η Τότεναμ θα καταβάλει στον παίκτη 120 χιλ. λίρες (περίπου 141 χιλ. ευρώ) κάθε εβδομάδα, ενώ ο δίμηνος δανεισμός του από τον αμερικάνικο σύλλογο λέγεται ότι θα κοστίσει περίπου 500 χιλ. λίρες (περίπου 588 χιλ. ευρώ).

Κωνσταντίνος Δούκας