Σκόραρε και στο… σπίτι του (video)

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ισοφάρισε το γκολ του Θίο Γουόλκοτ στην πρώτη του εμφάνιση στο Έμιρατς σαν αντίπαλος, και Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήλθαν ισόπαλες 1-1.

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι ισοφάρισε το γκολ του Θίο Γουόλκοτ στην πρώτη του εμφάνιση στο Έμιρατς σαν αντίπαλος, και Άρσεναλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήλθαν ισόπαλες 1-1. 
 
Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε ξεκαθαρίσει ότι ακόμα και αν η ομάδα του εξασφάλισε τον τίτλο, θα παίξει πλήρης όλα τα παιχνίδια της, για να σεβαστεί τους αντιπάλους της. Έτσι στο Έμιρατς παρέταξε βασική ομάδα απέναντι στην Άρσεναλ, που δίνει μάχη για την τετράδα.
 
Για τους φίλους της Άρσεναλ επίκεντρο του ενδιαφέροντος ήταν ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, που πατούσε στο Έμιρατς για πρώτη φορά σαν αντίπαλος. Ο Βενγκέρ όμως είχε ζητήσει να τιμηθούν οι πρωταθλητές σύμφωνα με τη βρεταννική παράδοση και η υποδοχή του Ολλανδού να είναι αξιοπρεπής.
 
Μόλις στο 2′ οι γηπεδούχοι άνοιξαν στο σκορ, με γκολ του Θίο Γουόλκοτ από θέση οφσάιντ. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου όμως ο Φαν Πέρσι εκμεταλλεύθηκε την ανατροπή του από τον Σανιά και με πέναλτι ισοφάρισε σε 1-1. Το ντέρπι ήταν δυνατό με οκτώ κάρτες, αλλά νικητής δεν βγήκε. Η Άρσεναλ βρέθηκε τέταρτη στη  βαθμολογία, ενώ η Γιουνάιτεντ δεν μπορεί πλέον να φτάσει το ρεκόρ της Τσέλσι, που είναι 95 βαθμοί.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέζνι, Μερτεζάκερ, Σανιά, Γκιμπς, Κοσιελνί, Ροσίτσκι (71′ ΖερβίνιοΑρτέτα, Καθόρλα, Ράμσεϊ (76′ Τσάμπερλεν), Γουόλκοτ, Ποντόλσκι (62′ Γουίλσιρ)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Ντε Χέα, Φέρντιναντ, Εβρά, Έβανς, Ράφαελ (73′ Άντερσον), Τζόουνς, Κάρικ, Βαλέντσια, Νάνι (83′ Γκιγκς), Φαν Πέρσι, Ρούνεϊ (88′ Ερνάντες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.