Βενγκέρ: «Μπορούσε χωρίς τον Φαν Πέρσι»

Πεπεισμένος πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κατακτούσε τον εφετινό τίτλο και χωρίς τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ.

Πεπεισμένος πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κατακτούσε τον εφετινό τίτλο και χωρίς τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι, εμφανίστηκε ο Αρσέν Βενγκέρ. Ο Αλσατός τεχνικός υπογράμμισε πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν ήταν σε θέση να διατηρήσει τα σκήπτρα του αγγλικού πρωταθλήματος την εφετινή σεζόν. Όπως υπογράμμισε ο προπονητής των «κανονιέρηδων», οι «πολίτες» ήταν κατώτεροι του αναμενομένου.

Αρχικά, ο Βενγκέρ υπογράμμισε: «Η Γιουνάιτεντ έχει κατακτήσει 20 πρωταθλήματα και εκτός από ένα τα υπόλοιπα τα έχουν κερδίσει χωρίς τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Η διαφορά ήταν ότι η Σίτι ήταν κατώτερη του αναμενομένου. Ο Φαν Πέρσι έχει αφήσει το στίγμα του. Η Γιουνάιτεντ έχασε πέρσι το πρωτάθλημα στην διαφορά των γκολ και αν η ΚΠΡ δεν είχε εξασφαλίσει την παραμονή η Μάντσεστερ θα το είχε κατακτήσει και πέρσι το πρωτάθλημα».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Έχουμε καταφέρει να βρισκόμαστε συνέχεια στην πρώτη τετράδα. Δεν έχουμε τερματίσει στην 12η ή την 16η θέση σε μία σεζόν. Πάντα είμαστε την πρώτη τετράδα. Ο Τζον Τέρι μετά τον αγώνα στο Γιουρόπα Λιγκ και δήλωσε: “Υπάρχει μόνο ένα πράγμα που μας ενδιαφέρει και αυτό είναι να τερματίσουμε στην πρώτη 4αδα”. Αυτός είναι ένας ρεαλιστικός στόχος και εμείς πάντα καταφέρνουμε να τον πετυχαίνουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.