«Δαγκώνει» και χωρίς Σουάρεζ (video)

Σε πάρτι μετέτρεψε η Λίβερπουλ την αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ στο Σαίντ Τζέιμς Παρκ αφού επικράτησε με 6-0 των «ανθρακωρύχων».

Σε πάρτι μετέτρεψε η Λίβερπουλ την αναμέτρηση με τη Νιούκαστλ στο Σαίντ Τζέιμς Παρκ αφού επικράτησε με 6-0 των «ανθρακωρύχων». 

Η ομάδα του Πάρντιου είχε να ηττηθεί με αυτό το σκορ στην έδρα της από το 1925 και το βράδυ του Σαββάτου (27/04) ο Τζέραρντ και η παρέα του κατάφερε να πετύχει μία πολύ σημαντική νίκη με ένα τόσο εμφατικό σκορ και μάλιστα χωρίς τον Λουίς Σουάρεζ στην αποστολή της ομάδας λόγω της τιμωρίας του.

Το σκορ άνοιξε μόλις τρία λεπτά από την έναρξη του αγώνα ο Άγγερ έπειτα από ασίστ του Ντάουνιγκ και δεκαπέντε λεπτά αργότερα ο Χέντερσον σημείωσε το 2-0 για την ομάδα του Ρότζερς και αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μέρσει Σάιντ μπήκε πολύ δυνατά και αυτό φάνηκε απ’ το ότι εννιά λεπτά μόλις από την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Στάριτζ έπειτα από ασίστ του Κοουτίνιο. Οι «κόκκινοι» δεν σταμάτησαν και στο 60ο λεπτό και πάλι με τον Στάριτζ έκαναν το 4-0 και έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους. Στο 74ο λεπτό ο Μπορίνι σημείωσε το πέμπτο γκολ της ομάδας του στην πρώτη κιόλας επαφή που είχε με τη μπάλα ενώ το τελικό 6-0 σημείωσε δύο λεπτά αργότερα και πάλι ο Χέντερσον.

Να σημειωθεί ότι από το 75ο λεπτό της αναμέτρησης η Νιούκαστλ αγωνιζόταν με δέκα παίκτες αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ντεμπισί.

Αυτή ήταν η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη για τη Λίβερπουλ σε επαγγελματικές κατηγορίες αφού μόνο άλλες τρεις φορές έχει καταφέρει να επικρατήσει με το ίδιο σκορ.

Ένα ενδιαφέρον γεγονός είναι το ότι η αρχική ενδεκάδα της Νιούκαστλ περιελάμβανε επτά Γάλλους παίκτες κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στην Πρέμιερ Λιγκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.