Περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ μετά το 3-1 επί της Τσέλσι

Η Άρσεναλ επιτέλους κέρδισε ένα μεγάλο παιχνίδι στην Πρέμιερ Λιγκ και ο Αρσεν Βενγκέρ δήλωσε πανευτυχής μετά το 3-1 επί της Τσέλσι. «Έχουμε ωριμάσει. Ήμασταν απογοητευμένοι καθώς στα μεγάλα παιχνίδια είχαμε προβλήματα. Στο παιχνίδι αυτό όμως  ήμασταν πειθαρχημένοι παίξαμε καλά και είμαι περήφανος για τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα”.

Ο Αλσατός τεχνικός θεωρεί ότι “αυτή η νίκη θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη μας και θα μπορέσουμε  να παλέψουμε για τον τίτλο. Το σίγουρο είναι ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Είμαι πεπεισμένος ότι αυτό θα επιτρέψει στην ομάδα να συνεχίσει να εργάζεται πολύ σκληρά» είπε ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με την Γουίγκαν.

Στο στρατόπεδο της Τσέλσι επικρατεί αμηχανία. Ο Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε σίγουρος για τη θέση του και χτύπησε καμπανάκι στους παίκτες του. «Εγώ δεν ανησυχώ για το μέλλον μου. Στα αγωνιστικά, σίγουρα αντιμετωπίζουμε δύσκολες στιγμές καθώς σε έξι παιχνίδια δεν έχουμε καταφέρει να σημειώσουμε  νίκη. Η θέση μας στην βαθμολογία δεν είναι καλή και αυτή είναι η πραγματικότητα. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να ξυπνήσουμε γιατί κοιμόμαστε ακόμα» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.