Φέργκιουσον: «Δεν νομίζω να ενοχληθεί ο Φαν Πέρσι»

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι επιστρέφει στο «Έμιρεϊτς» για πρώτη φορά μετά την καλοκαιρινή του μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, με το... αυτί του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, να μην ιδρώνει ιδιαίτερα για ενδεχόμενες αποδοκιμασίες οπαδών στο πρόσωπο του Ολλανδού.

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι επιστρέφει στο «Έμιρεϊτς» για πρώτη φορά μετά την καλοκαιρινή του μεταγραφή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αντιμετωπίσει την Άρσεναλ στο πλαίσιο του πρωταθλήματος, με το… αυτί του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, να μην ιδρώνει ιδιαίτερα για ενδεχόμενες αποδοκιμασίες οπαδών στο πρόσωπο του Ολλανδού.

«Δεν ανησυχώ για κάτι τέτοιο και νομίζω την ίδια αντιμετώπιση θα έχει και ο Ρόμπιν» δήλωσε ο Φέργκιουσον, συνεχίζοντας:

«Υπήρξαν κάποιες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς της Άρσεναλ στο ματς του «Ολντ Τράφορντ», οπότε λογικά αυτό θα συμβεί σε μεγαλύτερο βαθμό στην έδρα τους. Αυτά είναι τα καμώματα της μοντέρνας γενιάς φοβάμαι!».

Ο Φέργκι βέβαια, καταλαβαίνει πως νιώθουν οι φίλαθλοι των «κανονιέρηδων», ακόμα και ο Αρσέν Βενγκέρ.

«Οπωσδήποτε το να φεύγει ένας παίκτης της ομάδας τους και πηγαίνει στον μεγαλύτερο αντίπαλό τους τα τελευταία 20 χρόνια, είναι κάτι που οι οπαδοί δεν το «χωνεύουν» εύκολα, ούτε φυσικά και ο Αρσέν.

Αλλά συμβαίνει. Πρέπει να προχωρήσεις παρακάτω. Και η Άρσεναλ έχει κοιτάξει μπροστά, αυτή τη στιγμή διεκδικούν μία θέση για το Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς και έχουν όλες τις πιθανότητες με το μέρος τους».

Ο Σκωτσέζος τεχνικός βέβαια, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις δηλώσεις του Αρσέν Βενγκέρ, όσον αφορά την αναγνώριση των πρωταθλητών από τους παίκτες της Άρσεναλ, οι οποίοι θα χειροκροτήσουν αυτούς της Γιουνάιτεντ.

«Είμαι περήφανος που ο Αρσέν το έκανε αυτό. Το 2002 όταν ήρθαν στο Μάντσεστερ και ο Σιβέν Βιλτόρντ σκόραρε το μοναδικό γκολ, κάναμε ακριβώς το ίδιο. Αυτές είναι συμπεριφορές μεγάλων συλλόγων» .


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.