Ρέντναπ: “Δε φεύγει ο Μόντριτς”

Ο Χάρι Ρέντναπ ξεκαθάρισε ότι η Τότεναμ δεν πρόκειται να παραχωρήσει τον Λούκα Μόντριτς.

Ο Μόντριτς φέρεται να βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα της Τσέλσι, αφού ο προπονητής των “μπλε”, Κάρλο Αντσελότι, έχει δηλώσει θαυμαστής του. Το τελευταίο διάστημα τα αγγλικά ΜΜΕ παρουσίαζαν την πρωταθλήτρια Αγγλίας έτοιμη να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Τότεναμ για τον διεθνή Κροάτη, αλλά μετά τις δηλώσεις του Ρέντναπ, μάλλον θα πρέπει να το… ξανασκεφτούν στην Τσέλσι.

“Δεν πάει πουθενά ο Μόντριτς. Είναι ένας φανταστικός παίκτης και αν τον πουλήσουμε καλύτερα να πάμε σπίτια μας. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τον αφήσουμε, είναι παίκτης διαφορετικής κλάσης. Μπορεί ο Αντσελότι να τον θέλει, αλλά δεν θα του κάνουμε το χατίρι”, ξεκαθάρισε ο τεχνικός των “σπιρουνιών”, ο οποίος, αντίθετα, δε θα έλεγε “όχι” σε πιθανή πρόταση για πώληση του Ρόμπι Κιν.

“Ο Ρόμπι θέλει να φύγει γιατί δεν παίζει πολύ. Τον κατανοώ γιατί σε όλη του την καριέρα ήταν βασικός και δεν μπορεί να συνηθίσει στον πάγκο. Είναι φανταστικός παίκτης και θα ήταν ευλογία για πολλές ομάδες, αλλά είναι άτυχος γιατί έχουμε τον Φαν Ντερ Φάαρτ, τους Ντεφόε, Κράουτς και είναι δύσκολο να τους χωρέσω όλους μαζί στην ενδεκάδα”, πρόσθεσε ο Ρέντναπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.