Δέκα αγωνιστικές στον Σουάρες

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας (FA) για τον Λουίς Σουάρες. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 10 αγωνιστικών από τις υποχρεώσεις των "κόκκινων" για τη δαγκωνιά στον Ιβάνοβιτς στο ντέρμπι με την Τσέλσι.

Βαρύς ήταν ο πέλεκυς της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αγγλίας (FA) για τον Λουίς Σουάρες. Ο επιθετικός της Λίβερπουλ τιμωρήθηκε με αποκλεισμό 10 αγωνιστικών από τις υποχρεώσεις των “κόκκινων” για τη δαγκωνιά στον Ιβάνοβιτς στο ντέρμπι με την Τσέλσι.

Ο Σουάρες δεν είχε τιμωρηθεί κατά τη διάρκεια του αγώνα κι ενώ πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης για τη Λίβερπουλ. Οι αρμόδιοι ωστόσο είδαν το σχετικό βίντεο και τον τιμώρησαν με βάση αυτό. Ο αποκλεισμός του Ουρουγουανού είναι μεγάλο πλήγμα στην προσπάθεια των “κόκκινων” να προλάβουν το τρένο της Ευρώπης.

Ο θερμόαιμος διεθνής επιθετικός είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του Μερσεϊσάιντ και δεύτερος στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ πίσω από τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ο Σουάρες θα λείψει από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σεζόν και από τα πρώτα έξι της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Η Λίβερπουλ έχει δικαίωμα να ασκήσει έφεση μέχρι την Παρασκευή 26/4. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που τιμωρείται ο Σουάρες, ο οποίος πέρυσι είχε δεχθεί “καμπάνα” 8 αγωνιστικών για ρατσιστική επίθεση στον Εβρά.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.