Η Άρσεναλ θα τιμήσει την πρωταθλήτρια Γιουνάιτεντ

Μαθήματα «ευ αγωνίζεσθαι» ετοιμάζεται να δώσει η Άρσεναλ στο προσεχές της παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Emirates».

Μαθήματα «ευ αγωνίζεσθαι» ετοιμάζεται να δώσει η Άρσεναλ στο προσεχές της παιχνίδι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο «Emirates».

Μπορεί οι «κανονιέρηδες» να είναι ακόμα πληγωμένοι από τη μετακόμιση του Ρόμπιν Φαν Πέρσι στο «Όλντ Τράφορντ» το περασμένο καλοκαίρι, αλλά όπως αναφέρει ο αγγλικός Τύπος ο Αρσέν Βενγκέρ έχει δώσει εντολή στους παίκτες του να χειροκροτήσουν τους πρωταθλητές κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, στο πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος μετά την 20ή στέψη στην ιστορία τους.

Οι «κανονιέρηδες» θεωρούν αυτή την κίνηση ως ανταπόδοση παρόμοιας που είχε γίνει το 1991 από τη Γιουνάιτεντ προς την Άρσεναλ, ενώ ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε δώσει παρόμοια εντολή στους παίκτες του για την πρωταθλήτρια Τσέλσι το 2005.

Μάλιστα, με την κίνηση συμφωνούν και οι σύνδεσμοι οπαδών της Άρσεναλ, με τον Μαρκ Μπριντλ των «Red Action» να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Είναι μία παράδοση και πρέπει να τηρηθεί. Δεν πρέπει να έχουμε κοντή μνήμη, η Γιουνάιτεντ το είχε κάνει για μας. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να επικρατήσει αθλητικό πνεύμα. Ξέρω ότι ο κόσμος θέλει να βγάλει το άχτι του στον Φαν Πέρσι, αλλά το καλύτερο είναι  να υποστηρίξουμε την ομάδα γιατί χρειαζόμαστε τους τρεις πόντους. Άλλωστε τόσα χρόνια που δεν παίρνουμε τίτλο και ο Φαν Πέρσι ήταν μέρος του προβλήματος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.