Ραντεβού… Θρύλων στο «Άνφιλντ»

Η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, στις 3 Αυγούστου, στο «Άνφιλντ» σε φιλικό ματς προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ.

Η Λίβερπουλ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό, στις 3 Αυγούστου, στο «Άνφιλντ» σε φιλικό ματς προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ.

Ανακοινώθηκε επίσημα η διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού, στο «Άνφιλντ», ανάμεσα στη Λίβερπουλ και τον Ολυμπιακό στις 3 Αυγούστου του 2013 προς τιμήν του μεγάλου «άσου» της αγγλικής ομάδας Στίβεν Τζέραρντ.

Ο 33χρονος διεθνής μέσος συμπληρώνει δεκαπέντε χρόνια στο «Άνφιλντ» και με το παιχνίδι αυτό η Λίβερπουλ θέλει να τιμήσει τον ποδοσφαιριστή της για την καριέρα του με τους «reds» και την αφοσίωση και την πίστη του στο σύλλογο, όπως χαρακτηριστικά αν αναγράφεται στο επίσημο σάιτ του κλαμπ.

Τα έσοδα του αγώνα θα δοθούν στο Ίδρυμα Στίβεν Τζέραρντ, που δημιουργήθηκε τον Φεβρουάριο του 2011 με σκοπό να βοηθήσει παιδιά και νέους ανθρώπους που δεν έχουν πόρους για τη στοιχειώδη διαβίωσή τους.

Ο Ολυμπιακός, επίσης, θα δώσει τα χρήματα που θα λάβει από τη συμμετοχή του στο φιλικό σε φιλανθρωπικά ιδρύματα του Πειραιά. Στην επίσημη ιστοσελίδα της Λίβερπουλ γίνεται αναφορά στο παιχνίδι του 2004, ανάμεσα στις δύο ομάδες, για το Τσάμπιονς Λιγκ, όταν ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί με 3-1 σε μία, πάντως, από τις καλύτερες ευρωπαϊκές του εμφανίσεις, ματς στο οποίο είχε σκοράρει ο Τζέραρντ.

Είναι εξαιρετικά τιμητική η πρόσκληση της Λίβερπουλ προς τον Ολυμπιακό, ο οποίος φυσικά την αποδέχθηκε, μια και θα τιμηθεί ο σημαντικότερος ποδοσφαιριστής της νεότερης ιστορίας του συλλόγου του Μέρσισαϊντ, ενώ τα έσοδα θα δοθούν και από τις δύο πλευρές για ιερό σκοπό.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.