Ο Μάρινερ στον τελικό του FA Cup

Ο 42χρονος Αντρέ Μάρινερ θα είναι ο διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Γουίγκαν στο «Ουέμπλεϊ» του Λονδίνου.

Ο 42χρονος Αντρέ Μάρινερ θα είναι ο διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου Αγγλίας, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Γουίγκαν στο «Ουέμπλεϊ» του Λονδίνου.

Αυτό ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αγγλίας, την Τετάρτη (17/4), με τον ορισμό του, σε πρώτη φάση, να προκαλεί δυσαρέσκεια στους «λάτικς». Τη σεζόν 2011/2012 ο Μάρινερ είχε καταλογίσει λανθασμένα κόρνερ υπέρ της Μπλάκμπερν, στο ματς με τη Γουίγκαν, από το οποίο προήλθε γκολ για τους Ρόβερς!

Η απόφαση αυτή του ρέφερι από το Μπέρμιγχαμ είχε προκαλέσει το θυμό του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, με τον προπονητή των «λάτικς» ν΄ αφήνει υπονοούμενα για τις διαιτησίες της ομάδας του χαρακτηρίζοντάς τες κακές επειδή η Γουίγκαν είναι ομάδα με μικρό εκτόπισμα.

Βοηθοί του θα είναι οι Στίβεν Τσάιλντ από το Λονδίνο και Σάιμον Λονγκ από το Κόρνουολ, ενώ Τέταρτος θα είναι ο Άντονι Τέιλορ από το Τσεσάιρ. Ο Μάρινερ, πάντως, θεωρείται ο πιο φορμαρισμένος διαιτητής φέτος, με τα λιγότερα λάθη, και ο ορισμός του είναι απολύτως λογικός σ΄ ένα τόσο κρίσιμο ματς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.