Ρότζερς: “Δεν ξέρουμε για Κάρολ”

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, αρνήθηκε να αποκαλύψει τις αποφάσεις που έχει λάβει αναφορικά με τον μέλλον του Αντι Κάρολ στην ομάδα. Ο τελευταίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Γουέστ Χαμ, αλλά ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν επιστρέψει στο "Ανφιλντ" ή θα συνεχίσει στην ομάδα του Λονδίνου.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, αρνήθηκε να αποκαλύψει τις αποφάσεις που έχει λάβει αναφορικά με τον μέλλον του Αντι Κάρολ στην ομάδα. Ο τελευταίος αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στη Γουέστ Χαμ, αλλά ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν επιστρέψει στο “Ανφιλντ” ή θα συνεχίσει στην ομάδα του Λονδίνου.

“Στην παρούσα στιγμή δεν υπάρχει κάτι για να σχολιάσουμε. Είναι ένα θέμα που θα πρέπει να συζητήσουμε στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Παρακολουθούμε την πορεία του από πολύ κοντά. Εχουμε εκπρόσωπους της ομάδας σχεδόν σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται ο Κάρολ. Είναι προφανές ότι αυτή η σεζόν ήταν δύσκολη για τον Αντι.

Η γενική ιδέα ήταν να δοθεί δανεικός για να έχει παιχνίδια στα πόδια του, αλλά δυστυχώς ήταν άτυχος, αφού είχε πολλούς τραυματισμούς. Βέβαια, σκόραρε δυο γκολ την προηγούμενη αγωνιστική και είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τα πάντα για να τελειώσει τη σεζόν, έτσι όπως την είχε σχεδιάσει από την αρχή”, είπε ο τεχνικός της Λίβερπουλ για τον διεθνή επιθετικό. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.