Γιορίς: «Κάθε αγώνας σαν τελικός»

Στους οκτώ αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ που απομένουν μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν αναφέρθηκε ο τερματοφύλακας της Τότεναμ Ούγκο Γιορίς.

Στους οκτώ αγώνες της Πρέμιερ Λιγκ που απομένουν μέχρι τη λήξη της φετινής σεζόν αναφέρθηκε ο τερματοφύλακας της Τότεναμ Ούγκο Γιορίς.
 
Οι Σπερς είχαν ηττηθεί στα τρία παιχνίδια που προηγήθηκαν της διακοπής λόγω εθνικών ομάδων και έχουν τέσσερις βαθμούς περισσότερους από την Αρσεναλ στην κούρσα για την τέταρτη που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
 
«Το πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε γιατί έχουμε αποδείξει τον καλό μας χαρακτήρα και την αξία μας. Ωρα τώρα να τα δείξουμε και πάλι μέχρι το τέλος της σεζόν και μέσα στο γήπεδο. Πήγαμε καλά για 12 ματς και μετά χάσαμε από τη Λίβερπουλ και τη Φούλαμ, αλλά το πιο σημαντικό είναι το πώς θα αντιδράσουμε», σχολίασε ο Γάλλος γκολκίπερ.
 
«Κατά τη γνώμη μου, η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων είναι θετική για μας, γιατί θα έχουμε ενέργεια μέχρι το φινάλε της χρονιάς. Τώρα μας περιμένουν οκτώ αναμετρήσεις που θα είναι για μας σαν τελικοί», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.