“Ονειρεύεται” Μαντσίνι η Μονακό

Σύμφωνα με την "Daily Mirror" ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Μονακό.

Σύμφωνα με την “Daily Mirror” ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, δεν αποκλείεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Μονακό.

Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι η γαλλική ομάδα πρόκειται να κάνει μια δεύτερη προσπάθεια για να εξασφαλίσει το “ναι” του Ιταλού προπονητή, στηριζόμενη και στο γεγονός ότι οι πληροφορίες τον θέλουν να φεύγει από το “Εϊτιχαντ Στέντιουμ” με πιθανούς αντικαταστάτες του τους Ντέιβιντ Μόγιες, Μανουέλ πελεγκρίνι και Φρανκ ντε Μπερ.

Η Μονακό είχε προσπαθήσει να φέρει στο πριγκηπάτο τον πρώην τεχνικό της Ιντερ και πριν 12 μήνες. Μπορεί να απέτυχε, αλλά η επαφή μεταξύ των δυο πλευρών κρατήθηκε ζωντανή. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι μπορεί να εξασφάλισε -στην ουσία- την επάνοδο της Μονακό στη μεγάλη κατηγορία, αλλά δεν χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη της ομάδας Ντμίτρι Ριμπολόφλεφ.

Τέλος, η “Daily Mirror” αναφέρει ότι η πρόταση που θα γίνει στον Μαντσίνι θα είναι πολύ γενναία οικονομικά και θα αφορά πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.