Διάψευση για τη σύλληψη Αμπράμοβιτς

Το ρεπορτάζ της ρώσικης τηλεόρασης ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς συνελήφθη και κρατείται από το FBI δεν ισχύει, όπως ισχυρίζεται η πλευρά του ιδιοκτήτη της Τσέλσι.

Το ρεπορτάζ της ρώσικης τηλεόρασης ότι ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς συνελήφθη και κρατείται από το FBI δεν ισχύει, όπως ισχυρίζεται η πλευρά του ιδιοκτήτη της Τσέλσι.

Ο Ρώσος κροίσος, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδόθηκε από τηλεόραση της πατρίδας του, συνελήφθη για αδιευκρίνιστους λόγους στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, που σχετίστηκαν μέχρι και με τον πρόσφατο θάνατο του Μπόρις Μπερεζόφσκι με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και ήταν στα δικαστήρια για οικονομικούς λόγους! 

Το ζήτημα πήρε τεράστιες διαστάσεις στα social media, με τον εκπρόσωπο του Ρόμαν Αμπράμοβιτς Τζον Μαν να βγάζει επίσημη ανακοίνωση, διαψεύδοντας τη φημολογία που αναπτύχθηκε.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης της guardian η επίσημη δήλωση του κ. Μαν είναι η εξής: «Δεν είναι αλήθεια. Ο κ. Αμπράμοβιτς είναι στην Αμερική, αλλά δεν συνελήφθη ούτε φυσικά κρατείται.

Ο Αμπράμοβιτς επισκέφθηκε τη Νέα Υόρκη, εκεί που η σύντροφός του Ντάσα Ζούκοβα θα φέρει στον κόσμο το έβδομο παιδί του Ρώσου μεγιστάνα. Πάντως, για τις επιχειρήσεις του Ρόμαν Αμπράμοβιτς ήταν μία δύσκολη ημέρα, μια και οι εταιρείες του δέχθηκαν ισχυρή πίεση στα διεθνή χρηματιστήρια. Στο Λονδίνο, χαρακτηριστικά, η μετοχή της EVRAZ (εταιρεία επένδυσης στο ατσάλι) σημείωσε πτώση 6%.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.