Βενγκέρ: «Ήμασταν τυχεροί»

Ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε ικανοποιημένος με την εικόνα των παικτών του στον ημιτελικό με τη Ρέντινγκ, ενώ παραδέχτηκε πως οι «κανονιέρηδες» ήταν τυχεροί στο συγκεκριμένο ματς.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δήλωσε ικανοποιημένος με την εικόνα των παικτών του στον ημιτελικό με τη Ρέντινγκ, ενώ παραδέχτηκε πως οι «κανονιέρηδες» ήταν τυχεροί στο συγκεκριμένο ματς. Ο Αλσατός τεχνικός της Άρσεναλ υπογράμμισε πως έλειψε από τους παίκτες του η ταχύτητα.

Αρχικά, ο Βενγκέρ τόνισε: «Ήταν ένα δύσκολο ματς κόντρα σε μία πολύ καλά οργανωμένη, ανθεκτική, αφοσιωμένη και πολύ δυνατή ομάδα όπως η Ρέντινγκ. Ήθελε την πρόκριση πάρα πολύ, ήταν διατεθειμένοι να πεθάνουν στο γήπεδο για να φτάσουν στον τελικό και αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κατέβαλλαν».

Στη συνέχεια, ο προπονητής των Λονδρέζων υπογράμμισε: ««Στο τέλος, ήμασταν λίγο τυχεροί γιατί ο τερματοφύλακάς τους έκανε ένα λάθος και μπορώ να καταλάβω την πίκρα του, αφού κράτησε την ομάδα του στο παιχνίδι για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Επίσης, ο Βενγκέρ τόνισε: «Αυτό που μας έλειψε ήταν ταχύτητα στους συνδυασμούς και αποτελεσματικότητα στην τελική προσπάθεια ίσως, αλλά συνολικά υπήρχε συγκέντρωση. Δεν νομίζω ότι σταματήσαμε μετά το γκολ, αλλά μετά το ημίχρονο σίγουρα δεν μπήκαμε στο ματς με την ίδια ένταση. Υποφέραμε και το πληρώσαμε».

Τέλος, ο Αλσατός δήλωσε για τον τελικό: «Τώρα επικεντρωνόμαστε στο επόμενο μας παιχνίδι. Θα επιστρέψουμε εδώ για τον τελικό, αλλά έχουμε χρόνο να προετοιμαστούμε. Ο τελικός είναι ένα παιχνίδι 50-50. Αν μπορούμε να πετύχουμε αυτό το ρεκόρ θα είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ελπίζω ότι θα έχουμε όλους τους παίκτες στη διάθεσή μας και θα επιστρέψουμε σε καλή κατάσταση».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.