Βάρντι: «Να δώσω μια ευκαιρία στα ταλέντα»

Ο Τζέιμι Βάρντι αποφάσισε να ανοίξει μια ακαδημία ποδοσφαίρου, για όσους παίκτες απορρίπτονται από τις επαγγελματικές ομάδες της Αγγλίας.

Ο Τζέιμι Βάρντι αποφάσισε να ανοίξει μια ακαδημία ποδοσφαίρου, για όσους παίκτες απορρίπτονται από τις επαγγελματικές ομάδες της Αγγλίας. Ο επιθετικός της Λέστερ πιστεύει πως υπάρχουν αρκετά ταλέντα τα οποία χάνονται, όταν οι αγγλικοί σύλλογοι αποφασίζουν πως δεν τους κάνουν και τους αφήνουν ελεύθερους. Παρόμοια άλλωστε ήταν και η δική του ιστορία με τη Σέφιλντ Γουέντστντεϊ.

Αρχικά, ο Βάρντι τόνισε για την ακαδημία του, που θα έχει την ονομασία «V9»: «Ξέρω ότι υπάρχουν παίκτες εκεί έξω που είναι σε μία αντίστοιχη θέση με τη δική μου και χρειάζονται απλά μια ευκαιρία».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Όλο και περισσότεροι παίκτες απορρίπτονται από το σύστημα νωρίς. Για εμένα ήταν στη Σέφλιντ Γουέντνσντεϊ, όταν ήμουν 16 ετών, γιατί πίστευαν ότι ήμουν πολύ μικρόσωμος. Θυμάμαι ακόμη το συναίσθημα και είναι δύσκολο να επιστρέψεις από αυτό ή να σκεφτείς το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Τέλος, ο επιθετικός της Λέστερ υπογράμμισε: «Σκεφτόμουν καιρό ότι κάτι μπορούσε να γίνει γι’ αυτούς και μετά από πολλές συζητήσεις με τον ατζέντη μου και τη σύντροφό μου, αποφασίσαμε να στήσουμε τη V9 για να βρούμε ταλέντο και να του δώσουμε μια ευκαιρία για επαγγελματικό συμβόλαιο, μαθαίνοντας όμως και τι σημαίνει το να είσαι επαγγελματίας στο υψηλότερο επίπεδο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.