Βήμα παραμονής η Λέστερ με περίπατο…

Τα μαύρα χάλια της Νιούκασλ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο και συνάμα εμφατικό τρόπο η Λέστερ, η οποία νίκησε 3-0 τους παραπαίοντες "ανθρακωρύχους", οι οποίοι έφθασαν τις οκτώ (!!!) σερί ήττες. Η Λέστερ από την πλευρά της, για την ώρα είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και στο -1 από τη σημερινή αντίπαλό της.

Τα μαύρα χάλια της Νιούκασλ εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο και συνάμα εμφατικό τρόπο η Λέστερ, η οποία νίκησε 3-0 τους παραπαίοντες “ανθρακωρύχους”, οι οποίοι έφθασαν τις οκτώ (!!!) σερί ήττες. Η Λέστερ από την πλευρά της, για την ώρα είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη και στο -1 από τη σημερινή αντίπαλό της.  

Πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό του αγώνα -στο 38ο δευτερόλεπτο) ο Αργεντίνος Ουγιόα άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Γρήγορα γρήγορα και συγκεκριμένα στο 17′ οι γηπεδούχοι σημείωσαν το 2-0 με γκολ του Μόργκαν. Η κατάσταση δεν βελτιώθηκε για τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δέχθηκαν το τρίτο γκολ μόλις στο 3ο λεπτό της επανάληψης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ουγιόα. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ και δεν άλλαξε παρά το γεγονός ότι η Νιούκασλ έμεινε με εννέα παίκτες (αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη Γουίλιαμσον και Γιάνμαατ).

Το αποτέλεσμα
Λέστερ – Νιούκασλ 3-0
1-0 (1) Ουγιόα
2-0 (17) Μόργκαν
3-0 (48) πέναλτι Ουγιόα


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.