“Κρέμασε” τα παπούτσια του ο Τέιλορ Φλέτσερ

Σε ηλικία 38 ετών ο Γκάρι Τέιλορ Φλέτσερ αποφάσισε να "κρεμάσει" τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, βάζοντας τέλος σε μια μεγάλη καριέρα.

Ο πρώην παίκτης της Μπλάκπουλ και της Λέστερ, Γκάρι Τέιλορ Φλέτσερ ανακοίνωσε πως σταματάει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 38 χρονών. 
Στα 20 χρόνια επαγγελματικής καριέρας αγωνίστηκε σε 575 ματς, σε πέντε διαφορετικές κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου, σκοράροντας 120 γκολ. 
Ξεχώρισε η παρουσία του στην Μπλάκπουλ που σε 237 ματς, κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα 39 φορές, μεταξύ αυτών ένα γκολ κόντρα στην Κάρντιφ το 2010 στα πλέι οφ ανόδου της Τσάμπιονσιπ. 
Με την ίδια ομάδα πέτυχε έξι γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ. συνολικά αγωνίστηκε σε 15 συλλόγου σε Αγγλία και Ουαλία, βοήθησε την Λέστερ να πάρει την άνοδο το 2014 έχοντας κάνει το ίδιο με τη Μπλάκπουλ τέσσερα χρόνια νωρίτερα. Ο Τέιλορ Φλέτσερ πέρασε ακόμη από Λινκον Σϊτι και Χάντερσφιλντ Τάουν. 
«Έχω ορισμένες φανταστικές αναμνήσεις από το ταξίδι μου αυτό από τότε που ήμουν 17 χρονών παιδί στην Νόρθγουιτς Βικτόρια στην ερασιτεχνική κατηγορία έως την Πρέμιερ Λιγκ με την Μπλάκπουλ. Ήταν ένα καταπληκτικό ταξίδι και πλέον θα δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.