Στο πάρτι του τίτλου και ο Σίρλε

Μπορεί ο Αντρέ Σίρλε να μην ανήκει πλέον στο δυναμικό της Τσέλσι, όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο τον κάλεσε στο πάρτι για την κατάκτηση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ από την Τσέλσι.

Μπορεί ο Αντρέ Σίρλε να μην ανήκει πλέον στο δυναμικό της Τσέλσι, όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο τον κάλεσε στο πάρτι για την κατάκτηση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ από την Τσέλσι.

Ο 24χρονος Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής, μετακόμισε από το Λονδίνο στη Βόλφσμπουργκ τον περασμένο Ιανουάριο, όμως πρόλαβε να κάνει 14 εμφανίσεις στο αγγλικό πρωτάθλημα (κυρίως ως αλλαγή) και έτσι δικαιούται να λάβει μετάλλιο. Ο τεχνικός της Τσέλσι όμως δεν αρκέστηκε σε αυτό, αλλά προσκάλεσε τον πρώην παίκτη του στο ματς με τη Σάντερλαντ στις 24 του μήνα στο «Στάμφορντ Μπριτζ», προκειμένου να είναι παρών στην απονομή.

«Ο Μουρίνιο μου έστειλε μήνυμα για να μου πει ότι θα πάρω μετάλλιο και μου ζήτησε να έρθω στο τελευταίο παιχνίδι. Αυτό ήταν πολύ ευγενικό. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τα παιδιά. Έκαναν ένα πολύ καλό δεύτερο γύρο. Για μένα είναι καλό που παίρνω μετάλλιο, αλλά αυτοί έκαναν όλη τη δουλειά», είπε ο Σίρλε, που μπορεί να πανηγυρίσει και δεύτερο τίτλο φέτος, αν η Βόλφσμπουργκ κερδίσει τη Ντόρτμουντ στον τελικό Κυπέλλου Γερμανίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.