Σκόουλς: «Θα χειροκροτούσα κι εγώ τον Τζέραρντ»

Το χειροκρότημα μερίδας φίλων της Τσέλσι προς τον Στίβεν Τζέραρντ στην πρόσφατη εμφάνισή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σχολίασε ο Πολ Σκόουλς, στη στήλη του στον Independent.

Το χειροκρότημα μερίδας φίλων της Τσέλσι προς τον Στίβεν Τζέραρντ στην πρόσφατη εμφάνισή του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» σχολίασε ο Πολ Σκόουλς, στη στήλη του στον Independent.

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ χειροκροτήθηκε από το λονδρέζικο κοινό στο πρόσφατο ματς για την Πρέμιερ Λιγκ, που αποτέλεσε και την τελευταία εμφάνισή του με τους «ρεντς» στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Ο πρώην μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Σκόουλς, τόνισε ότι θα έκανε το ίδιο και αυτός για τον πρώην συμπαίκτη του στην Εθνική, αν εμφανιζόταν για τελευταία φορά στο «Όλντ Τράφορντ».

«Αναρωτιέμαι αν στο ”Ολντ Τράφορντ” θα χειροκροτούσαν τον Τζέραρντ αν έπαιζε εκεί την προηγούμενη εβδομάδα αντί του ”Στάμφορντ Μπριτζ”. Πολλοί από τους φίλους μου που υποστηρίζουν τη Γιουνάιτεντ θα με κοιτούσαν με δυσπιστία αν πρότεινα κάτι τέτοιο, αλλά ξέρω ότι πολλοί από αυτούς, όπως και οι φίλοι της Τσέλσι, σέβονται έναν παίκτη που αγωνίστηκε σε μόνο μία ομάδα στην καριέρα του και υπήρξε μεγάλος ποδοσφαιριστής όλα αυτά τα χρόνια. Χάρηκα που στην Τσέλσι τον χειροκρότησαν, έστω και για μερικά δευτερόλεπτα οι οπαδοί άφησαν τις αντιπαλότητες. Δεν νομίζω ότι σε μένα συνέβη ποτέ, εκτός από όταν έγινα αλλαγή στο ματς προς τιμήν μου! Πάντως, αν είχα διαρκείας στη Γιουνάιτεντ θα χειροκροτούσα έστω και μία φορά τον Τζέραρντ. Κάποιοι δίπλα μου δεν θα το ενέκριναν, αλλά άλλοι θα έκαναν το ίδιο», ανάφερε ο Σκόουλς.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.