Ρότζερς: «Απογοητεύσαμε τον Τζέραρντ»

Ο Μπρένταν Ρότζερς εμφανίστηκε προβληματισμένος μετά την ήττα 3-1 της Λίβερπουλ από την Κρίσταλ Πάλας, στο «Άνφιλντ» και τόνισε πως απογοητεύτηκαν οι φίλαθλοι και ο Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Μπρένταν Ρότζερς εμφανίστηκε προβληματισμένος μετά την ήττα 3-1 της Λίβερπουλ από την Κρίσταλ Πάλας, στο «Άνφιλντ» και τόνισε πως απογοητεύτηκαν οι φίλαθλοι και ο Στίβεν Τζέραρντ. Ο τεχνικός των «κόκκινων» τόνισε πως η ομάδα του απογοήτευσε τον Στίβεν Τζέραρντ, στο τελευταίο του εντός έδρας ματς με τα κόκκινα, καθώς επίσης και τους φιλάθλους της ομάδας. Ο τεχνικός των «κόκκινων» αναφέρθηκε στη στήριξη των φιλάθλων της ομάδας, τους οποίους χαρακτήρισε καταπληκτικούς.

Αρχικά, ο Ρότζερς τόνισε: «Είμαστε πολύ απογοητευμένοι. Ο κόσμος ήταν απίθανος για τον Στίβεν και την ομάδα. Νομίζω ότι ήταν εκπληκτικοί. Ακόμη και στο 3-1 στο τέλος, η στήριξη που έδωσαν στον Στίβεν και στην ομάδα ήταν απίστευτη».

Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Αλλά δεν φερθήκαμε σωστά σήμερα ούτε στον Τζέραρντ, ούτε στον κόσμο. Είχαμε το προβάδισμα και το αξίζαμε μέχρι εκείνο το σημείο, αλλά αμυνθήκαμε πολύ άσχημα σήμερα. Συνολικά η εμφάνισή μας, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, δεν ήταν καν κοντά σε αυτό που περιμέναμε».

Τέλος, ο τεχνικός των «κόκκινων» δήλωσε: «Δεν έχει να κάνει με την περίσταση ούτε με τίποτα τέτοιο. Απλά δεν αμυνθήκαμε σωστά. Υπάρχει πολύ δουλειά για να κάνουμε το καλοκαίρι. Υπάρχουν τομείς που πρέπει να βελτιωθούμε πολύ αν θέλουμε να πιέσουμε για κάτι καλύτερο, αλλά αυτό είναι κάτι που πρέπει να εξετάσουμε. Δεν είναι η ώρα γι’ αυτό τώρα, αλλά σίγουρα στη διάρκεια του καλοκαιριού έχουμε δουλειά να κάνουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.