«Οι δυσκολίες έκαναν πιο δυνατό τον Ντεπάι»

Στις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή του παρά το νεαρό της ηλικίας του οφείλεται η επιτυχία του Μέμφις Ντεπάι σύμφωνα με τη γιαγιά του.

Στις δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή του παρά το νεαρό της ηλικίας του οφείλεται η επιτυχία του Μέμφις Ντεπάι σύμφωνα με τη γιαγιά του.

Ο Ολλανδός εξτρέμ που αναδείχτηκε πρωταθλητής στη χώρα του και θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, πέρασε αρκετά δύσκολα χρόνια.

Ο πατέρας του, με καταγωγή από τη Γκάνα, χώρισε με την Ολλανδέζα μητέρα του όταν ο μικρός ήταν μόλις 4 ετών, γι’ αυτό άλλωστε και σήμερα αγωνίζεται με το μικρό του όνομα στη φανέλα του, «σνομπάροντας» το επώνυμο του μπαμπά του. Ως έφηβος, είδε τον δεύτερο σύντροφο της μητέρας του να εγκαταλείπει και αυτός το σπίτι της οικογένειας, όταν κέρδισε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, ενώ μία μέρα μετά τη συμπλήρωση των 15ων γενεθλίων του, έχασε τον αγαπημένο του παππού.

«Ο Μέμφις έχει δει τόσα πολλά σε τόσο μικρή ηλικία, που αυτό τον έχει κάνει ακόμα πιο διψασμένο για επιτυχίες. Όταν πέθανε ο παππούς του η καρδιά του ράγισε. Είχε φέρει σταθερότητα στη ζωή του και είχαν βαθύ δεσμό. Ξέρω ότι θα τον βλέπει από ψηλά όταν φορέσει την κόκκινη φανέλα της Γιουνάιτεντ και σίγουρα το πρώτο του γκολ θα είαι αφιερωμένο σε αυτόν», είπε η γιαγιά του Ολλανδού Γενς Σχένσεμα, στον αγγλικό Τύπο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.