Μάτα: “Δύσκολο το δεύτερο ημίχρονο”

Στην επιτυχημένη προσπάθεια της Τσέλσι να κρατήσει το προβάδισμα των δύο τερμάτων απέναντι στην Άρσεναλ που πήρε στο ημίχρονο αναφέρθηκε ο Χουάν Μάτα.

Στην επιτυχημένη προσπάθεια της Τσέλσι να κρατήσει το προβάδισμα των δύο τερμάτων απέναντι στην Άρσεναλ που πήρε στο ημίχρονο αναφέρθηκε ο Χουάν Μάτα. Ο Ισπανός άσος που άνοιξε το σκορ για τους “μπλε” στο ντέρμπι του Λονδίνου είπε χαρακτηριστικά ότι αυτός και οι συμπαίκτες του αμύνθηκαν με νύχια και με δόντια.

“Ήταν πολύ δύσκολο το δεύτερο ημίχρονο. Έπρεπε να αμυνθούμε με νύχια και με δόντια, μέχρι το τελευταίο λεπτό. Ξέραμε ότι παρά το 2-0 του πρώτου ημιχρόνου, η Άρσεναλ δεν θα τα παρατούσε και όπως φάνηκε και στο γήπεδο, θα μπορούσε το προβάδισμα που είχαμε πάρει να μην αποδειχθεί αρκετό για να πάρουμε τη νίκη. Τελικά, στο φινάλε πήραμε τη νίκη”, είπε ο Μάτα, ο οποίος πρόσθεσε για τη βαθμολογική αναρρίχηση της ομάδας του:

“Υπάρχει μεγάλη απόσταση από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βρίσκεται στην κορυφή, αλλά το παλεύουμε. Προσπαθούμε. Θα κυνηγήσουμε όσες περισσότερες νίκες και βαθμούς μπορούμε και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος της σεζόν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.