Ντύθηκαν… αριστοκράτες στη Ζενίτ!

Με μία εκπληκτική φωτογραφική καμπάνια, εμπνευσμένη από την αθλητική εταιρία - χορηγό της, γιόρτασε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Ρωσίας.

Με μία εκπληκτική φωτογραφική καμπάνια, εμπνευσμένη από την αθλητική εταιρία – χορηγό της, γιόρτασε η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης  την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος Ρωσίας.

Η Nike, έντυσε συγκεκριμένα παίκτες της ομάδας και τον προπονητή Αντρέ Βίλας – Μπόας με κοστούμια του 19ου αιώνα και τους φωτογράφησε στο διάσημο παλάτι Γιουσούποφ, στην Αγία Πετρούπολη!

Στην φωτογραφία, κεντρικό ρόλο παίζει ο Βίλας – Μπόας, που σχεδιάζει την τακτική της ομάδας, έχοντας δίπλα του τους «στρατηγούς» Αρσάβιν και Ντάνι, ενώ πάνω στο τραπέζι βρίσκεται το «Χρυσό Παπούτσι» και ακριβώς πίσω το πορτρέτο του Πάβελ Φεντόροβιτς Σαντίριν, του πρώτου προπονητή που κατέκτησε πρωτάθλημα με τη Ζενίτ!

Δεξιά και αριστερά των τριών, οι…αξιωματικοί Κερζακόφ, Ροντόν, Ριαζάντσεφ, Γκαρσία, Λοντίγκιν, Λόμπαρτς, Κρίσιτο, Γκαράι, Σμόλνικοφ, Σατόφ και Βίτσελ, εκπροσωπούν όλες τις γραμμές της ομάδας, άμυνα, κέντρο και επίθεση.

Κάτω από τη φωτογραφία, αναγράφεται το σλόγκαν «παίξε και κατάκτησε» στα ρωσικά, μαζί με το αστέρι που σηματοδοτεί την κατάκτηση του 5ου πρωταθλήματος.

Όπως δήλωσε ο Αρσάβιν, σκοπός της φωτογράφισης ήταν να δώσει ένα μάθημα ιστορίας στους νεότερους φίλους της Ζενίτ, για την ομάδα και την πόλη τους.

«Η σύγκριση της Ζενίτ με την αριστοκρατία του 19ου αιώνα στην αρχή φαινόταν διασκεδαστική, γιατί πλέον στην ομάδα παίζουν όλο και λιγότεροι παίκτες από την Αγία Πετρούπολη. Όμως, ο ρόλος των ξένων στην ιστορία της Αγίας Πετρούπολης δεν μπορεί να υποτιμηθεί, καθώς στην πραγματικότητα αυτοί έχτισαν την πόλη μας. Παλαιότερα οι περισσότεροι μιλούσαν γαλλικά, τώρα στην ομάδα μιλάμε αγγλικά. Και ίσως πλέον είμαστε ήδη αριστοκράτες, οπότε πρέπει να φτάσουμε στο επόμενο επίπεδο. Αυτός ο τίτλος πάντως θα μείνει για καιρό στις μνήμες μας και σε αυτές των οπαδών μας, που ονειρεύονταν για καιρό το αστέρι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.