Άλαρνταϊς: «Πεινασμένος ο Σαμάκ»

Έτοιμος για επιτυχίες με τη Γουέστ Χαμ είναι ο Μαρουάν Σαμάκ, σύμφωνα με τον Σαμ Άλαρνταϊς.

Έτοιμος για επιτυχίες με τη Γουέστ Χαμ είναι ο Μαρουάν Σαμάκ, σύμφωνα με τον Σαμ Άλαρνταϊς. Ο τεχνικός των Λονδρέζων υπογράμμισε πως ο Μαροκινός επιθετικός είναι «πεινασμένος» για ποδόσφαιρο, μετά την παρουσία του στην Άρσεναλ. Ο Σαμάκ αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με τα «σφυριά» στον αγώνα με την Σάντερλαντ, το Σάββατο.

Ο Άλαρνταϊς δήλωσε για τον 28χρονο επιθετικό: «Είναι αποφασισμένος να δείξει τι μπορεί να κάνει. Σίγουρα είχε απογοητευτεί από την έλλειψη παιχνιδιών και εμπιστοσύνης στην Άρσεναλ, τα τελευταία χρόνια. Θα του δώσουμε τη βάση που χρειάζεται και ελπίζουμε πως θα εκμεταλλευτεί την ευκαιρία και θα επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις που είχε και στην Μπορντό».

Στην συνέχεια, ο Άλαρνταϊς δήλωσε: «Έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη γαλλική ομάδα, έχει παίξει στο Champions League και σίγουρα έχει αγωνιστεί αρκετές φορές σε μια μεγάλη ομάδα σαν την Άρσεναλ. Θα τον πάρω στην αποστολή στον αγώνα με την Σάντερλαντ. Δε θα είναι διαθέσιμος για τον επαναληπτικό με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το κύπελλο Αγγλίας, καθώς δεν είχε δηλωθεί και στον πρώτο αγώνα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.