Ελεύθερος ο Ντάιερ από την ΚΠΡ

Παρελθόν από το δυναμικό της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς αποτελεί ο Κίερον Ντάιερ.Ο Άγγλος μέσος, του οποίου η καριέρα επλήγη από τραυματισμούς, έμεινε σήμερα ελεύθερος από την ΚΠΡ, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας

Παρελθόν από το δυναμικό της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς αποτελεί ο Κίερον Ντάιερ. Ο Άγγλος μέσος, του οποίου η καριέρα επλήγη από τραυματισμούς, έμεινε σήμερα ελεύθερος από την ΚΠΡ, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στην Πρέμιερ Λιγκ. «Δεν βρισκόταν στα πλάνα μου και νομίζω ότι έχει κάτι να προσφέρει σε κάποιον, επομένως του ευχόμαστε όλοι τα καλύτερα» δήλωσε ο τεχνικός του λονδρέζικου συλλόγου, Χάρι Ρέντναπ, στην ιστοσελίδα του συλλόγου, αφού ενεργοποιήθηκε ο όρος αποδέσμευσης στο συμβόλαιο του Ντάιερ, και συμπλήρωσε: «Εάν μπορεί να μείνει μακριά από τραυματισμούς, είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν ομάδες που θα του προσφέρουν την ευκαιρία να παίξει ποδόσφαιρο».

Ο 34χρονος άσος εντάχθηκε στο δυναμικό της ΚΠΡ τον Ιούλιο του 2011 και σ’ αυτό το διάστημα αγωνίστηκε μόνο τέσσερις φορές ως βασικός και άλλες τόσες ως αλλαγή, ενώ σημείωσε το πρώτο γκολ του με τη φανέλα της ομάδας στον σαββατιάτικο αγώνα Κυπέλλου με τη Γουέστ Μπρομ (1-1). Φόρεσε 33 φορές τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας, αλλά ταλαιπωρήθηκε από σειρά τραυματισμών, συμπεριλαμβανομένου ενός κατάγματος που τον άφησε εκτός δράσης για 17 μήνες, ενώ αγωνιζόταν στη Γουέστ Χαμ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.