«Τελείωσε» από την ΚΠΡ κι ανέλαβε το Τορόντο!

Ο Ράιν Νέλσεν είναι ο νέος τεχνικός του Τορόντο, στην αμερικάνικη MLS, μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην ΚΠΡ.

Ο Ράιν Νέλσεν είναι ο νέος τεχνικός του Τορόντο, στην αμερικάνικη MLS, μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας στην ΚΠΡ.

Ο Νεοζηλανδός, πρώην πλέον κεντρικός αμυντικός, πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι του 2012 από την Τότεναμ, πρόλαβε να παίξει αρκετά παιχνίδια (σε σχέση με προηγούμενα χρόνια) αλλά τα προβλήματα τραυματισμών και η κακή κατάσταση που διαμορφώθηκε στο λονδρέζικο σύλλογο με κάποιους ποδοσφαιριστές, τον ώθησαν στην απόφαση αυτή.

Ο Ράιαν Νέλσεν, σε ηλικία 35 ετών και μόλις λίγα 24ωρα μετά την αποδέσμευσή του από την Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς και την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας, ανακοινώθηκε και παρουσιάστηκε επίσημα από το Τορόντο κι αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο στην ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο, ως προπονητής αυτή τη φορά. Μένει να διαπιστωθεί, κάτι που λογικά θα γίνει, αν θα παίξει το τελευταίο του παιχνίδι με την ΚΠΡ, απέναντι στην Τότεναμ, τη Δευτέρα (14/1) για την Πρέμιερσιπ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.