Θα τα… ξαναπούν Γιουνάιτεντ και Γουέστ Χαμ

Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι στο 91΄ «έσωσε» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έμεινε στο 2-2 με τη Γουέστ Χαμ στο «Μπόλεϊν Γκράουντ» για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Ο Ρόμπιν φαν Πέρσι στο 91΄ «έσωσε» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία έμεινε στο 2-2 με τη Γουέστ Χαμ στο «Μπόλεϊν Γκράουντ» για τον τρίτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας.

Έτσι η πρόκριση στην επόμενη φάση θα κριθεί σε επαναληπτικό αγώνα στο «Ολντ Τράφορντ», όπου οι «κόκκινοι διάβολοι» θα είναι το απόλυτο φαβορί. Ο Κλέβερλι στο 23΄ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, μετά από συνεργασία που είχε με τον Χερνάντες, για να ισοφαρίσει προσωρινά ο λονδρέζικος σύλλογος με κεφαλιά του Κόλινς.

Το ντεμπούτο του Τζο Κόουλ ήταν εξαιρετικό για τα «σφυριά», με τον πρώην παίκτη της Λίβερπουλ να μοιράζει δύο ασίστ, στον δις σκόρερ Κόλινς (έκανε το 2-1 στο 59΄). Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Γιουνάιτεντ πήρε την ισοπαλία, γλιτώνοντας τον αποκλεισμό με εξαιρετικό πλασέ του φαν Πέρσι, μετά από μακρινή μπαλιά του Ράιν Γκιγκς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουέστ Χαμ: Γιάσκελαϊνεν, Τόμκινς, Κόλινς, Ντεμέλ, Ποτς, Νόλαν, Κόλισον, Ντιαρά (73′ Νομπλ), Τζο Κόουλ (78′ Τέιλορ), Κάρλτον Κόουλ, Βαζ Τε (61′ Τζάρβις).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ράφαελ, Έβανς, Σμόλινγκ (78′ Γκιγκς), Βίντιτς, Μπούτνερ, Σκόουλς (68′ Βαλέντσια), Κλέβερλι, Καγκάβα, Χερνάντες (68′ φαν Πέρσι), Ουέλμπεκ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.