Ρότζερς: «Να μείνει ο Τζέραρντ»

Να παραμείνει ο Στίβεν Τζέραρντ στη Λίβερπουλ και μετά το 2014, όταν λήγει το συμβόλαιό του, επιθυμεί ο Μπρένταν Ρότζερς.

Να παραμείνει ο Στίβεν Τζέραρντ στη Λίβερπουλ και μετά το 2014, όταν λήγει το συμβόλαιό του, επιθυμεί ο Μπρένταν Ρότζερς. Ο τεχνικός των «κόκκινων» έπλεξε το εγκώμιο του έμπειρου μέσου, τονίζοντας πως αποτελεί σημαντικό κομμάτι της ομάδας του. Επίσης, αναφέρθηκε στην εφετινή του παρουσία υπογραμμίζοντας πως πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις.

Αρχικά, ο Ρότζερς τόνισε: «Έχει βάλει την ποδοσφαιρική του ζωή πάνω από την προσωπική και αυτή είναι η επιτυχία του. Τα κάνει όλα τέλεια. Καλή ζωή, καλή προπόνηση και παραμένει το ίδιο διψασμένος για επιτυχίες παρά το γεγονός ότι έχει περάσει τα τριάντα. Φέτος είναι εξαιρετικός, έχει μείνει μακριά από τραυματισμούς και η απόδοσή του βελτιώνεται ακόμα περισσότερο από παιχνίδι σε παιχνίδι».

Στην συνέχεια, ο τεχνικός των «κόκκινων» υπογράμμισε: «Φυσικά και θέλω να τον κρατήσω στη Λίβερπουλ και πιστεύω ότι το ίδιο θέλει και αυτός. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην του προσφέρω νέο συμβόλαιο, κάτι που θα συμβεί τις επόμενες ημέρες».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

Premier League
Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου για τις επόμενες 6 σεζόν είναι αποκλειστικά στο Novasports!