Στη Σαουθάμπτον ο Σοάρες

Στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Σαουθάμπτον θα αγωνίζεται από την επόμενη περίοδο ο Πορτογάλος δεξιός μπακ, Σεντρίκ Σοάρες.

Στο πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Σαουθάμπτον θα αγωνίζεται από την επόμενη περίοδο ο Πορτογάλος δεξιός μπακ, Σεντρίκ Σοάρες. Ο μέχρι πρότινος παίκτης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας  με τους «άγιους». Ο 23χρονος, ο οποίος έπαιξε με την εθνική Πορτογαλίας στο φιλικό της περασμένης Τρίτης εναντίον της Ιταλίας (1-0), κόστισε στην αγγλική ομάδα 6,5εκ. ευρώ.

«Εντάχθηκα σ΄ αυτή την ομάδα διότι πιστεύω ότι μπορεί να πηγαίνει καλύτερα από χρονιά σε χρονιά», τόνισε ο Σοάρες στην ιστοσελίδα του συλλόγου και πρόσθεσε: «Η Σαουθάμπτον είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα στην Αγγλία και την σέβονται όλοι. Είναι ένας σύλλογος με ιστορία και για μένα είναι πάρα πολύ σημαντικό που είμαι μέλος του».

Οι «άγιοι», που τερμάτισαν στην έβδομη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, ενέταξαν επίσης στο δυναμικό τους την περασμένη Τρίτη και τον Ισπανό επιθετικό, Χουάνμι, από τη Μάλαγα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.