Υπέγραψε την πολυετή ανανέωση ο Στέρλινγκ

Παίκτης της Λίβερπουλ θα είναι και για τα επόμενα χρόνια ο Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο ανερχόμενος αστέρας των «reds» χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή «όνειρο κάθε 18χρονου παίκτη».

Παίκτης της Λίβερπουλ θα είναι και για τα επόμενα χρόνια ο Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο ανερχόμενος αστέρας των «reds» χαρακτήρισε την εξέλιξη αυτή «όνειρο κάθε 18χρονου παίκτη».

Ο Στέρλινγκ, που συμπλήρωσε το 18ο έτος της ηλικίας του και απέκτησε τη δυνατότητα να μπορεί να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο στις 8 Δεκέμβρη, πήγε στη Λίβερπουλ τον Φεβρουάριο του 2010 από την ΚΠΡ κι έκανε ντεμπούτο ως αλλαγή στο ματς με τη Γουίγκαν, τον Μάρτιο του 2012.

«Νιώθω υπερήφανος για την εξέλιξη αυτή. Είναι όνειρο κάθε 18χρονου ποδοσφαιριστή να παίζει σ΄ έναν τόσο μεγάλο σύλλογο. Θα προσπαθήσω να βελτιώνομαι και να βοηθώ όσο περισσότερο μπορώ την ομάδα μου», ήταν το σχόλιο του Στέρλινγκ μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, ενώ δηλώσεις έκανε και ο γενικός διευθυντής του συλλόγου του Μέρσισαϊντ Ίαν Έιρ: «Από το καλοκαίρι οι Σουάρες, Άγκερ, Σκρτελ, Σέλβι, Σούσο και τώρα ο Στέρλινγκ έχουν υπογράψει πολυετείς ανανεώσεις συνεργασίας και είναι ξεκάθαρη η πολιτική μας να κρατήσουμε τους παίκτες που πιστεύουμε ότι μπορούν ν΄ ανεβάσουν επίπεδο τη Λίβερπουλ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.